Om

Om

Wise Mind er et landsdækkende konsulentnetværk, som beskæftiger sig med udvikling af organisationer og mennesker indenfor erhvervslivet. Vores ekspertise er koncentreret om følgende 5 områder:

  • Forretningsudvikling
  • Trivsel
  • Ledelseskompetence
  • Strategi
  • Analyser

Organisationen:

Wise Mind er organisatorisk opbygget som et netværk af erfarne og højtuddannede konsulenter herunder også psykoterapeuter og erhvervspsykologer. Wise Mind har således mange forskellige partnere, som vi kan tilbyde vores klienter afhængigt af den individuelle situation og behov. Organisationen varetager til dagligt salg, markedsføring og administration samt den indledende konsultation. Vores selvstændige konsulenter er hver især eksperter inden for eget område, og vi tilstræber altid at gøre brug af de bedste kræfter

Vores vision er:
At være et nationalt anerkendt konsulentnetværk, der yder organisationer og enkeltpersoner faglig og værdiskabende rådgivning ud fra et individuelt behov

Vores mission er:
Wise Mind støtter udviklingen af organisationer og enkeltpersoner, gennem anvendelse og integration den nyeste viden på området.

  • At vi vil være anerkendt betyder at vi vil søge faglig anerkendelse
  • Vi vil rådgive såvel enkeltpersoner som organisationer
  • Vi vil altid tage udgangspunkt i den enkeltes behov og tilstand

Wise Mind er et netværk af selvstændige konsulenter, der er teoretisk velfunderede med en solid praktisk erfaring. Wise Mind arbejder med udvikling af menneske og relationer i private, offentlige og frivillige organisationer.

Vores motto er:
“Hele Mennesker skaber hele løsninger”

Professionalisme
Hos Wise Mind håndterer vi alle vore opgaver med et højt fagligt og personligt niveau. Vi rådgiver på en seriøs måde.

Respekt og forståelse
Hos Wise Mind lytter vi med respekt og værdighed til vores kunder og stræber efter at forstå deres behov og situation, samt give tid til reflektion.

Ansvar
Vi viser vores værdier i adfærd og arbejde, og føler os forpligtiget på det udbytte kunden får af vores ydelser.

Arbejdsmetoder
Før vi kan bidrage med noget som helst, skal vi først og fremmest forstå din virksomhed og dens mennesker. Den skal placeres i et udviklingstrin og først når vi kender det, kan vi undersøge kulturen og værdierne. Hos Wise Mind arbejder vi i tre niveauer, nemlig strategisk, taktisk og operationelt. Her er der tre parametre, nemlig menneskene, organisationen og strukturen. Når vi varetager en opgave, løser vi den med fokus på alle tre niveauer. Alt efter om vi arbejder med menneskerne, organisationen eller det rent faglige sammensætter vi et stærkt team af konsulenter og eksperter. Ofte foreslår vi en plads i virksomhedens bestyrelse for derved at sikre hele organisationens opbakning. På den måde kan vi garantere dig et tilfredsstillende resultat, som gavner hele din virksomhed. Vi arbejder med fuld tilfredshed, ellers skal du ikke betale.

Share Button