Referencer

Referencer

Wise Mind er fede….

Laila ThomsenBestyrelsesformandAlabu Bolig

Oplægget til “bekymringer” er vel dokumenteret i faktuelle situationer som vi genkender osse her på stedet.
God entertainment, måske lettere sagt end gjort, men absololut welt klasse.
Oplevelsen er fælles ansvar, meld ind eller bliv væk.
Godt indlæg omkring reklame værdien og de signaler vi sender om vort produkt, firma og den daglig dag vi arbejder i.

Christian Jørgensen StormMaintenance ManagerNordic sugar

Vi har ved flere lejligheder gjort brug af Wise Mind konsulenten i vores område. Evnen til at udfordre os og samtidig bevarer jordforbindelsen er en unik kompetence, som vi sætter pris på.
Der er ingen tvivl om, at mine og medarbejdernes forventninger er blevet opfyldt! Du har virkelig sat skub i deres tanker. Jeg tror nærmest, at det for nogle, var for mange indtryk, så nu går opgaven ud på, at ”smede mens jernet er varmt”, dog de rigtige steder. Jeg var ret overbevist om, at du havde provokeret dem til grænsen. Det viser sig dog ikke at være tilfældet, ingen har sagt at det var for meget, kun positive tilbagemeldinger!!

Lars Søborg NielsenTeknisk ChefSchulstad

Konsulenten fra Wise Mind har gennemført et fantastisk forandringsprojekt i vores organisation. Dette unikke forløb har givet os en fantastisk platform til vækst og fremgang.Vi benytter stadig Wise Mind konsulenter når der skal ekstra viden eller kompetencer på banen.
Mine bedste anbefalinger

Jane ChristensenBestyrelsesformandPlus-bolig

Som bestyrelsesformand i en aktiv boligforening er det afgørende at man ved hvor man skal hente hjælp når organisationen skal udvikles. Vi har igennem mange år haft stor fornøjelse og udbytte af vores relation til Wise Mind. Omkring bestyrelsesarbejdet og hvordan bestyrelsen skal arbejde har vi kunnet få tilgang til vigtige kompetencer. Vores strategi var ikke hvad den er i dag, – hvis vi ikke havde samarbejdet med Wise Mind

Laila ThomsenBestyrelsesformandBoligforeningen Vanggården

En konsulent fra Wise Mind har igennem en involverende strategiproces har fået skabt en positiv proces, som har givet et øget ejerskab af vores strategi.

John RefsgaardLokalbankdirektørSpar Nord

Jeg har haft stor glæde af mit samarbejde med Wise Mind. Vores HR-afdeling gør til stadighed brug af konsulenthuset Wise Mind. Vi stiller gerne op og anbefaler vores relation til netværket

Henrik ThomsenAdm. DirektørPlus-bolig

Vi har gennem flere år haft stor glæde af at gøre brug af eksperterne fra Wise Mind som eksterne undervisere.

Niels Quist-JensenForstanderLundbæk

Efter afslutningen af vore 3 seminarer med Energi Randers Produktions medarbejdere skal jeg takke Jer for en fin indsats. Det er altid spændende at kaste sig ud i et sådant forløb, ikke mindst fordi vor forberedelse var kogt ned til 2 korte møder, hvorved konsulentens kendskab til mig og Energi Randers var lidt begrænset. Jeg synes at vi ramte fint, og konsulenten var god til at holde gejsten oppe og samtidig også kradsede lidt i overfladen når der var behov for det. Jeg vil i den nærmeste fremtid overveje, hvorledes vi kan fortsætte med udvikling af organisationen. Nok engang tak for indsatsen

Som mangeårig teknisk funderet sælger har jeg fået mange nye erkendelser i mit samarbejde med Wise Mind. Min nye indsigt i følelsesmæssig intelligens og personprofiler har haft en afgørende betydning for mit daglige virke som direktør. Wise Mind har ikke kun lært mig om hvordan man anvender Value Selling, – men alle mine sælgere har i dag et brugbart kendskab til Value Selling. Wise Mind har i den grad forstået at indarbejde nye teknikker og ny viden blandt mig og mit personale. Mine varmeste anbefalinger til dette seriøse netværk

Michael GandøManaging DirectorKE-Burgmann A/S

I min tid som afdelingsleder ved AOF Nord benyttede vi Wise Mind flere gange i forbindelse med en større kulturforandring. Vi oplevede, at konsulenten havde fingeren på pulsen i forhold til ledelsens udfordringer og at han præsenterede os for metoder og tilgange der gav mening. Samtidig blev der kastet en masse energi ind i gruppen og evnen til at se handlemuligheder blev væsentligt styrket. Jeg vil med største fornøjelse anbefale Wise Mind til andre.

Janni NybyHR-udviklingskonsulentAalborg Kommune

I Frivilligcenter & Selvhjælp Rudersdal afholder vi løbende kurser for vores frivillige. Dels for at opdatere dem om ny viden indenfor området, dels for at give de foreningsfrivillige mulighed for at netværke i andre sammenhænge end til foreningsmøder og på synlighedsdage. Vi har gennem Wise Mind haft stor glæde af et kursus i Ensomhedens Sprog, som gav de frivillige ny viden om ensomhedsproblematikken, som de jo alle møder i deres frivillige arbejde.

Jeg har lært Wise Mind at kende da en af konsulenterne har været min underviser og vejleder igennem min Akademi Uddannelse (AU) i Ledelse. Konsulenten havde en utrolig evne til at gøre undervisningen levende ligesom han igennem yderst kompetent vejledning, har formået at lede mig igennem et utroligt lærerigt uddannelsesforløb, hvor jeg har udviklet mig både som leder og person.

Thomas LykProjektleder, InnovationTulip Food Company

Boligforeningen Vanggården har haft et meget udbytterigt samarbejde med konsulentnetværket Wise Mind. Konsulentens store indsigt i såvel praktisk som teoretisk organisationsudvikling har vi virkelig oplevet som en stor styrke. Wise Mind har været anvendt til udvikling af organisationen på såvel strategisk, taktisk og operationel niveau. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet.

John HjemForretningsførerBoligforeningen Vanggården

Gennem en lang årrække har vi benyttet Wise Mind`s helt specielle kompetencer omkring forandringsledelse . Den solide praktiske erfaring krydret med et højt teoretisk niveau er en unik sammensætning. Vores studerende sætter pris på en underviser der kan sammenholde teorien med virkeligheden.

Share Button