Dialogbaseret APV

Dialogbaseret APV

Stress Management – Står i overfor at skulle gennemfører en APV på Jeres arbejdsplads?
– Kunne I tænke Jer, at jeres medarbejdere indgik i en åben dialog omkring jeres oplevelse af det psykiske/fysiske arbejdsmiljø?
– Har I bruge for inspiration til metoder og strategier, der kan sikre at Jeres medarbejdere trives?

Hvis ja—–!

Så har Wise Mind uddannede konsulenter til at gennemføre arbejdspladsvurderinger gennem åben dialog, med henblik på at skabe konkrete og værdiskabende løsninger på de problematikker som den dialog baserede APV afdækker.

Produkt

Med udgangspunkt i Jeres medarbejderes oplevesle af det psygiske/fysiske arbejdsmiljø, formidler vi en proces i form af en åben og fri dialogproces mellem ansatte og ledere, og kommer i fællesskab frem til nogle konkrete problemstillinger som vi ønsker at arbejde med. På baggrund af et teoretisk oplæg omkring primært det psykiske arbejdsmiljø, gennemfører vi en dialogisk APV, som i modsætning til den klassiske skriftlige APV giver anledning til en værdiskabende dialogproces omkring de vigtige emner. Dermed skabes en dynamisk ramme omkring APVén, når dagen er omme.

Målgruppe

Alle virksomheder med mere end 10 ansatte, bestyrelser eller foreninger.

Teori

Vores tilgang til at undersøge det psykiske arbejdsmiljø gennem en dialogisk APV; beror på et solidt fagligt grundlag, herunder teori om dialogbaseret ledelse, gruppedynamik og kommunikation, kombineret med praktisk erfaring med dialogisk APV fra flere danske virksomheder.

Forløb

Sammen med organisationen tilrettelægger vi et program, som passer til netop jeres behov.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Share Button