Facility Management

Facility Management

facility_management

– Har i det rette fokus på egne kompetencer?
– Anvender i Jeres ressourcer optimalt?
– Laver i noget som andre faktisk er bedre til end Jer?
– Udnytter I jeres underleverandørers kompetencer optimalt?

Hvis ikke—–!
Så har vi i Wise Mind kompetencerne til at bistå Jer med at få styr på mulighederne for at udvikle Jer i form af indsigt i de mange muligheder Facility Management byder på. Skal I udvikle et Facility Management program eller skal i outsource nogle arbejdsområder, så har vi erfaringen, som gør at I ikke begår de fejl alle vi andre HAR begået.

Produkt

Wise Mind har stor erfaring i beskrivelser og analyser af mulighederne inden for Facility Management og outsourcing. Gennem en analyse af Jeres muligheder opstilles der en række handlingsmuligheder og der kan påvises økonomiske konsekvenser af det vi foreslår. VI hjælper også med at gennemfører det foreslåede, eller er rådgiver på projekter.

Målgruppe

Alle virksomheder som beskæftiger sig med ting uden for egne kompetencefelter og virksomheder som ønsker at udvikle nye servicekoncepter.

Teori

Gennem mange års virke og uddannelse inden for outsourcing i ABB regi i Bruxelles og en solid SCM uddannelse er vi godt rustet inden for dette felt.

Forløb

Et Facility Management forløb kan vare fra 6 til 12 måneder, men ender som regel med at blive et længerevarende samarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Share Button