NEO PI-R

NEO PI-R

neopir

– Har du fået nok af overfladiske adfærdsprofiler?
– Tager du dine egen personlige udvikling seriøst?
– Skal du ansætte en leder, og vil være sikker på hvad du får?
– Tror du også på at der skal indsigt i egen adfærd for at kunne vokse?

Så kan en NEO PI R analyse være det du søger!
I Wise Mind har vi flere ansatte der er certificeret i NEO PI-R analyser, som er markedets mest omfattende og valide personanalyse. Analysen er udgivet i Danmark af Dansk Psykologisk forlag, og er de førende psykologers foretrukne analyse. En psykisk analyse er ikke et øjebliksbillede, men et nøjagtigt bud på et menneskes psykiske profil.

Produktet

En NEO PI-R analyser giver et bud på de fem faktorer, samvittighedsfuldhed, ekstroversion, venlighed, neuroticisme og åbenhed. Forskellen i personlighed udgør en afgørende forskel på en medarbejders virke i en organisation. Skal du undgå at ansætte en leder med en uheldig adfærd, kan en NEO PI R analyse være værdifuld.

Målgruppe

Alle mennesker som vil udvikle sig, eller andre der skal ansætte vigtige topledere.

Teori

Teorien omkring NEO PI R analyser er veldokumenteret og er én af de mest anerkendte analyser. Læs mere her www.neopir.dk

Forløb

NEO PI-R foreligger i to versioner (en kort og en lang), som begge kan anvendes på personer over 17 år. Den korte version består af 60 spørgsmål og tager ca. 15-20 minutter at udfylde. Her måles de 5 dimensioner og giver et generelt indtryk af personen. Den lange version indeholder 240 spørgsmål og tager ca. 45-50 minutter at udfylde. Denne version giver et mere nuanceret billede af personen, idet man udover de 5 overordnede dimensioner desuden måler 30 personlighedstræk (kaldet facetter). Den lange version giver endvidere mulighed for at kombinere testpersonens svar med 360 graders vurderinger, så man kan sammenholde personens egen vurdering med andres.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Share Button