Organisationsudvikling

Organisationsudvikling

organisationsudvikling

– Hvordan ser dine medarbejdere på ledelse?
– Ved dine medarbejdere, hvorfor de går på arbejde?
– Har I styr på medarbejdernes kompetencer?
– Har I adgang til de nødvendige analyseværktøjer?

Hvis ikke…..!

Vores konsulenter i Wise Mind har såvel praktiske og teoretiske uddannelser, som gør at vi altid vil være en attraktiv samarbejdspartner når du ønsker at skabe en mere effektiv organisation. Vi har mange års erfaringer i Turn around  og opbygning af organisationer, igennem involverende processer, som skaber positive og fair processer, som betyder at de involverede hele tiden kan se meningen med de aktiviteter der gennemføres.

Produkt

Med udgangspunkt i dine medarbejdere skaber vi ny værdi i din organisation. Wise Mind har konsulenter med kompetencer inden for alle de væsentligste arbejdsområder i generel organisationsudvikling. Sammen med dig, udvælger og gennemfører vi de nødvendige forløb, som aktivt skaber bedre arbejdsmiljø og en mere eektiv organisation.

Målgruppe

Virksomheder med medarbejder-antal mellem 10 og 1000, HR-chefer, adm. direktører og bestyrelser.

Teori

Den lærende organisation, Appreciative Inquiry, Balanced Scorecard, MUS-samtaler, kompetenceanalyser, medarbejdertilfredshedsanalyser, personprolanalyser, Supply Chain Management, situationsbestemt ledelse og lederuddannelsesforløb. Der anvendes et bredt udsnit af relevante teorier, afhængig af opgaven. Wise Mind konsulenterne har alle teoretiske platforme på ex. kandidat-niveau, suppleret med praktisk erfaring.

Uddannelsesforløb

Sammen med kunden, udarbejder vi kunde-tilpassede uddannelsesforløb. Der kan være tale om fyraftensmøder, eksterne forløb, weekendforløb og endelig kan der gennemføres workshops i arbejdstiden.

Kontakt os for et uforpligtende møde

[/vc_row]

Share Button