Stresshåndtering

Stresshåndtering

stresshåndtering

– Har I råd til stressede medarbejdere?
– Er I opmærksomme nok på hinanden?
– Ved I hvordan stress kan forebygges?

Hvis ikke…

Så har Wise Mind konsulenter/erhvervspsykologer, som er uddannede til bl.a. at forebygge og håndtere arbejdsrelateret stress i organisationer. Vi underviser i teoretiske forståelser af stress som en psykologisk og fysiologisk belastningsfaktor, der kan forhindre medarbejderen i at yde sit bedste, og som i nogle tilfælde kan forårsage langvarige sygemeldinger.

Produkt

Med udgangspunkt i teoretiske oplæg, som giver indsigt i stress som belastningsfænomen, skaber vi et rum med åben dialog omkring hvordan det psykiske arbejdsmiljø opleves på jeres arbejdsplads. Da I er eksperterne indenfor jeres arbejdsområde, er det jer, som udvikler en stresshåndteringsplan eller en politik, som I kan anvende i det daglige arbejde. Vi støtter op om dette ved at facilitere processen og bidrage med erfaringer, idéer og arbejdspsykologisk indsigt.

Målgruppe

Alle arbejdspladser med mere end 2 ansatte, individuel coaching.

Teori

Vores erhvervspsykologer tager teoretisk udgangspunkt i deres baggrund som cand.psych. Der anvendes psykologisk teori om bl.a. stress, stresshåndtering, mestring og stresspolitik.

Uddannelsesforløb

Kurser i forebyggelse og håndtering af stress tilpasses jeres behov. Vi tilbyder kurset i form af fyraftensmøder, i forbindelse med weekendkurser og som workshops i arbejdstiden. Der veksles mellem teoretiske oplæg, gruppediskussioner og plenumdebat.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Share Button