Supply Chain Management

Supply Chain Management

supply-chain-management.

– Kender I jeres led i forsyningskæden?
– Hvad tilbyder I jeres kunder?
– Hvad er netop Jeres kernekompetencer?
– Anvender I jeres knappe ressourcer optimalt?

Gennem en værdikæde analyse kan man opnå nye indsigter og fokus på optimeringsprocesser. Vores konsulenter har mange års erfaringer i LEAN processer gennem optimering af værdikæden. SCM strategier og værktøjer kan være særdeles anvendelige i mange organisationer.

Måske har vi en proces til dig.

I fremtiden vil kun de stærkeste værdikæder overleve. Det er altså kædernes kamp. Hvordan ser I ud i værdikæden? Hvordan ser jeres egen værdikæde ud?

Produktet

Sammen med Jer skaber vi en proces, hvor vi bliver helt klare på kerneforretningen. Hvad tilbyder vi til kæden? Hvordan ser vores egen kæde ud? Hvordan udnytter vi vores leverandørers kompetencer optimalt? Gennem en grundig analyse skaber vi i dialog klarhed over de strategiske mulige handlingsmuligheder.

Målgruppe

Alle organisationer som har relationer til andre leverandører og/eller fremstillingsvirksomheder.

Teori

Med udgangspunkt i Porters Five Forces og værdikædeanalyse skaber vi en beskrivelse over mulighederne, som også tager hensyn til Glasl & Lievegoeds udviklingsfaser.

Forløb

Der udarbejdes en grundig analyse af organisationens workflow og forsyning. Der udarbejdes en kompetenceanalyse og leverandøranalyse. På baggrund af de gennemførte analyse afvikles der en række workshops hvor der opstilles konkrete handlingsmuligheder.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Share Button